Particulieren


Advies


Nadat we een afspraak gemaakt hebben kom ik bij u langs om te kijken wat de wensen en mogelijkheden zijn. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt. Dit gesprek is geheel kosteloos en vrijblijvend.


Welke soort boom of heester?

Als we de wensen hebben doorgenomen gaan we kijken welke soort bomen en heesters het beste bij uw tuin passen. We kijken naar de mogelijkheden en welke kosten hieraan verbonden zijn.


Uitzoeken


Als de keuze is gemaakt gaan we kijken welke boom van welke kweker het beste bij uw wensen past. Hierbij maak ik gebruik van foto's en bij meerdere kwekers is het zelf mogelijk of zelf uw boom mee uit te kiezen.

Leveren


Het leveren van bomen en heesters doe ik in eigen beheer omdat dit kwetsbare goederen zijn. Als het nodig is om machinaal te lossen laat ik dit van te voren weten en kijken we samen naar de mogelijkheden.Aanplanten


Van Houts bomen en heesters plant zelf niet aan. Ik kan u wel met een vakman in contact brengen die dit deskundig voor u verzorgd.    U kunt er ook voor kiezen om zelf aan te planten, hierbij kan ik u dan advies geven. .


Nazorg


Als alles aangeplant is kom ik graag even bij u langs om te kijken naar het eindbeeld. Ook zal ik de nodige tips geven omtrend de verzorging van de plant. Mochten er later onverwachts problemen optreden, kijk ik graag met u mee voor een passende oplossing.Zakelijke klant


Voor onder andere hoveniers en groenvoorzieners kan van Houts heesters en bomen de juiste service bieden.

Ik ga voor u aan de slag om de juiste boom en heester te zoeken,

Ik kan mee kijken naar het complete beplantings plan en samen opzoek gaan naar de juiste bomen en heesters, Maar ook alleen de juiste boom of heester leveren behoort tot de mogelijkheden.

Met andere woorden samen streven naar het perfecte eindbeeld!