laanbomen


De laanboom is de meest voorkomende boom. Ze zijn er in alle soorten en maten. Bij de laanboom is het belangrijk dat je de juiste keuze maakt want kleine boomjes worden groot. Heeft de boom niet alle ruimte kies dan voor een boom die langzaam groeit of een die zich makkelijk laat snoeien.

leibomen


De leibomen zijn zeer populair zowel in de kleine tuin als in de grotere tuinen en openbaar groen.. Daarom zijn ze ook in vele soorten en maten leverbaar. Zoals een mooi oude lei plataan van 5 etages of juist een volgeleide rode beuk voor het gehele jaar door extra privacy.


multi stambomen


De multiestam (meerstammige) bomen hebben de laatste jaren een grote opmars gemaakt, Hierdoor zijn ze in vele soorten en maten leverbaar. Door de grilligheid is elke boom uniek.
vormsnoei


Bij de vormsnoei bomen is elke vorm uniek. Door jaren lang de boom goed te begeleiden en te snoeien krijg je een waar kunstwerk waar u nooit op uitgekeken raakt. Een boom die u zelf het beste uit kunt kiezen.solitaiere heesters


De solitaier heester is in veel gevallen pas echt mooi als hij wat ouder is. Neem bijvoorbeeld de magnolia. De bloemen zijn mooi maar hij komt pas echt tot zijn recht als hij wat oudere grillerige takken heeft.. Ook is hij direct beeld bepalend in de tuin. 1 of 2 oudere heesters maken uw tuin uniek en af.
.


hagen en bollen


Bij een haag is het belangrijk wat het doel is van de haag. Hoe hoog mag de haag worden? Moet hij privacy bieden? Welke uitstraling moet hij hebben? Van Houts bomen en heesters is gespecialiseerd in grotere maten. Ook bollen in vele maten en soorten kunnen wij leveren met een uitstekende kwaliteit.

Dakbomen


De dakboom is voor vele functies in te zetten. Denk bijvoorbeeld aan extra schaduw boven uw zitje of voor een duidelijk lijnenspel te krijgen in uw tuin. Het is makkelijk bij te houden en in de winter zijn ze misschien wel mooier als in de zomer doordat de horizontale takken goed zichtbaar zijn.


Blokbomen


De blokboom geeft uw tuin wat extra's vooral de fagus en carpinus (beuk) zijn een zeer fraai beeld in uw tuin. Ook in het openbaar groen worden ze regelmatig toegepast omdat ze goed bij te houden zijn en een zeer fraai beeld gevenzuilbomen


Zuilbomen passen in bijna elke tuin. Of u nu kiest voor een langzaamgroeiende boom, een boom die in model geknipt moet worden of een soort die lekker zijn gang mag gaan, het kan allemaal! Vraag gerust naar de mogelijkheden.